Food ondernemer? Meld je aan voor de NeighbourFood Guide!


De NeighbourFood Guide is hét online platform voor kleine food-makers.

Via deze site bereik je een nieuwsgierige doelgroep die open staat voor mooie producten. De doelgroep bestaat uit mannen en vrouwen tussen de 25 en 55 jaar. De kern zijn vrouwen tussen 30-40 jaar die veel op internet zoeken naar nieuwe producten en veel online kopen.

Voorbeeld Basis

Basis

Jouw plek in de Guide begint met je eigen Makers pagina. Hier vertellen wij over wie jij bent, wat je doet en hoe je te bereiken bent.

Makers Pagina

  • Ondernemer & Producten
  • Product & Portret Foto
  • Website & Social Media Links
  • Vermelding op Kaart
  • 10 euro / maand (ex. BTW)

Extra's

Wil je meer dan het Basis abonnement? Voor een vaste prijs helpt onze redactie je met het aanpassen van beeldmateriaal en het plaatsen van een extra verhaal.

  • Beeldmateriaal Aanpassen
  • Extra Verhaal
  • 25 euro / stuk (ex. BTW)

Placeholder
Placeholder

Promotie

Ook bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw onderneming onder extra aandacht te brengen. Denk hierbij aan een toppositie op de voorpagina, advertorials of acties via de NeighbourFood Market facebook pagina (16000+ likes).
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Coaching

Met onze ervaring in conceptmatig denken, pr, fotografie, film, schrijven, social media en het jarenlang organiseren van foodmarkets weten wij wat er werkt en wat niet. Waar liggen verbeterpunten, wat slaat er aan, hoe zorg je ervoor dat je je product zo goed mogelijk aan de man brengt. Wij kunnen je handvaten geven. Jouw site en product onder de loep nemen en samen met jou een plan maken. Of gewoon een uurtje kletsen en onze expertise met je delen.
Mail ons op info@neighbourfoodguide.nl als je hier meer over wilt weten. Sharing is caring.


Placeholder

NeighbourFood Guide in de media:


elle
elle
 

"In de gids vind je verse, gezonde producten, kant-en-klaarmaaltijden, verantwoorde - en wat minder verantwoorde - snacks, mooie olijfoliën en delicatessen. Nog leuker is dat ook de verhalen áchter de producten verteld worden. Wij zijn fan!"

linda