ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door je aan te melden voor de NeighbourFood Guide ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

Algemeen
De NeighbourFood Guide is een online platform voor kleine food-makers. Op NeighbourFood Guide worden verschillende ondernemers, makers en verkopers verzameld op het gebied van food. NeighbourFood Guide selecteert alleen die ondernemers die volgens NeighbourFood Guide passen bij de site.
NeighbourFood Guide streeft naar een volledige en correcte website waarbij de informatie zoveel mogelijk up-to-date is. Mocht er toch verkeerde informatie staan dan veranderen we dat zo snel mogelijk. NeighbourFood Guide is niet verantwoordelijk voor de informatie op sites van de deelnemende partijen.

Alle rechten voorbehouden
Op alle foto’s filmpjes en teksten op deze site rusten rechten van eigendom. Deze informatie mag niet gedeeld of gebruikt worden zonder ons medeweten. Uiteraard delen we op verzoek graag onze foto’s voor passende doeleinden. Deelnemers die foto’s naar ons opsturen, geven daarmee toestemming voor het gebruik van hun foto’s.

© NeighbourFood Guide juli 2015

Adverteren
De NeighbourFood Market bestaat sinds 2012 en trekt maandelijks ongeveer 3000 bezoekers op het event. Naar de website van de NeighbourFood Market vinden gemiddeld 5000 bezoekers per maand hun weg sinds de lancering in april 2014. Meer dan 70% van deze bezoekers is nieuw en komt grotendeels via de organische zoekresultaten in Google. Dus het bereik van de site is heel groot en nog steeds groeiende. De website van NeighbourFood Guide is hieraan gekoppeld.

Adverteren op NeighbourFood Guide kan! Via de site bereik je een nieuwsgierige doelgroep die open staat voor mooie producten en bereid is geld te besteden aan goed eten. De doelgroep bestaat uit mannen en vrouwen tussen de 25 en 55 jaar. De kern zijn vrouwen tussen 30-40 jaar die veel op internet zoeken naar nieuwe producten en veel online kopen.

Wil je meer info over adverteren? We sturen je onze tarieven en opties graag toe.

Meedoen met je product? 
NeighbourFood Guide is onafhankelijk. Wij bepalen daarom wie er op de site past. Alleen de allerbeste producten en makers komen in aanmerking voor een plek op NeighbourFood Guide. Hierbij letten we op de achtergrond, het product, de kwaliteit, originaliteit, ingrediënten en maakproces.

Vul HIER het aanmeldformulier in en we laten je binnen een week weten of je in aanmerking komt voor deelname.

NeighbourFood Guide Basis
standaardruimte: tekst + foto product + foto portret = € 10 per maand (ex btw)

NeighbourFood Guide Extra's
beeldmateriaal aanpassen = € 25
verhaal in de vorm van een interview = € 25
filmpje = prijs op aanvraag
(alles ex btw)

 

Factuur
Je krijgt een factuur voor het hele jaar. Als je later eventueel extra’s bestelt, krijg je daarvoor een aparte factuur. Op de factuur zie je ook wanneer je abonnement ingaat en wanneer jouw informatie dus online zichtbaar is. We sturen je sowieso een mail wanneer het online staat.

Opzeggen
Als je niet meer op de guide wilt staan, dan kun je je abonnement schriftelijk opzeggen met een maand opzegtermijn. Je abonnement loopt minimaal een jaar en loopt door tenzij opgezegd of anders afgesproken.

© NeighbourFood Guide 2015