de neighbourfood guide in de pers


elle
elle
 

"In de gids vind je verse, gezonde producten, kant-en-klaarmaaltijden, verantwoorde - en wat minder verantwoorde - snacks, mooie olijfoliën en delicatessen. Nog leuker is dat ook de verhalen áchter de producten verteld worden. Wij zijn fan!"

beaufood

beau food

 

 

awkward duckling

 

 

holy kauw

"Een fantastisch online food platform waar liefhebbers van goed eten en good-foodmakers elkaar kunnen vinden. "

wanderlust

wanderlust

linda

foodies

"Overal in Nederland zijn makers bezig met het ontwikkelen van goede producten, van de kleine thuisbrouwer tot een al bekende broodbakker. En overal in Nederland vind je boerderijwinkels waar je verse producten en ‘net van het land’ ingrediënten kunt vinden. Op de NeighbourFood Guide wordt dit alles verzameld en met kritische blik bekeken. Goede aanbieders uit heel Nederland vinden hier een online podium. Vinden we leuk!"

 

vegatopia

"Denk niet alleen aan producten die op markten, in webshops of winkels worden verkocht, maar ook aan foodtrucks, cateraars en kookworkshops. Je vindt er verhalen over de productmakers, recepten en ook de koppeling met foodbloggers wordt gemaakt, waar je achtergrondverhalen over kunt lezen en door kunt klikken naar hun blogs en social media."

lieke

"Niet alle ondernemers hebben de tijd om hun producten offline aan de man te brengen, of kunnen simpelweg niet op meerdere plekken tegelijk zijn. Om deze ondernemers toch in contact te brengen met hun doelgroep is het online platform gecreëerd."

 

mandy

mandy