Caribische Cuisine
De van oorsprong Jamaicaanse Marnetta Anderson kookt de sterren van de Caribische hemel voor je met haar Caribbean Diners Club. Ze groeide op in Londen waar haar moeder altijd kidneybonen met rijst in kokosmelk voor haar maakte. Haar moeder die altijd Caribisch bleef koken, omdat ze het heel belangrijk vond om dat culinaire erfgoed over te dragen. En dat is gelukt! Marnetta kookt nog steeds naar de recepten van haar moeder. Thank you mama!
Lees Verhaal Maak Recept
Home-cooking
Marnetta wil niets liever dan je kennis laten maken met haar Caribische kookkunsten. Als moeder van nogal veeleisende zoons en chef van ontelbare feesten, weet ze goed wat mensen lekker vinden. Beef Stew met cornbread (€6,50 op de NFM), kokos garnalen met dipsaus of beef empanada’s met spicy rode peper saus (€2,50 op de NFM). Gestoofde kip met rijst, bonen en coleslaw of gestoofde ossenstaart met boterbonen. En natuurlijk de echte Caribische klassieker Jerk Chicken wings (€6,50 op de NFM). Bij toetjes moet je denken aan Black Rum Cake en Coconut Flan. Nom nom!
Trek gekregen? Of wil je Caribbean Diners Club inhuren voor een feestje? Check dan via de links hierboven de Facebook en website van Caribbean Diners Club om te kijken op welke markten of events je Marnetta tegen kan komen.
Deel deze Maker