Fusion Dumplings
Pinch maakt handgemaakte fusion dumplings met niet-traditionele vullingen zoals Buffalo Chicken of Bobotie. Aziatisch aan de buitenkant en de rest van de wereld aan de binnenkant. Goed gekruid varkens- en rundvlees met een zoetje van mango, abrikoos en rozijnen. Pinch me am I dreaming? Dumplings met een ware smaakexplosie dus! Voor Megan Vasko en haar partner Ed is Pinch een pop-up concept dat Food, Travel, Health & Social Enterprise bij elkaar brengt. In de zomer maakt Megan spring rolls met niet-traditionele vullingen.
Maak Recept Lees Verhaal
Een eigenwijze starter!
Geboren met een sterke liefde voor reizen en met gedegen kennis over gezondheid en de behoefte van de huidige generatie om gezond te eten in gedachten, heeft de Amerikaanse Megan haar dumplings ontwikkeld. Het idee ontstond in haar eigen keuken toen ze kookte voor vrienden. Ze wilde een iets ander voorgerecht maken die avond en maakte traditionele dumplings net even flink anders. Het was een instant hit aan de keukentafel en Pinch was geboren. Nieuwe ideeën voor vullingen ontstaan dan ook vaak heel organisch tijdens etentjes en reizen, de twee dingen die Megan het liefste doet!
Pinch popt op?
Pinch organiseert pop up events met dumplings en bier en wijnproeverijen en staat op markten om hun product onder de aandacht van nieuwe liefhebbers te brengen. Haar droom is om in 2016 de dumplings te verkopen in reguliere winkels en een eigen groothandel te starten.
Trek gekregen? Kijk via bovenstaande links op haar website en Facebook om te kijken op welke markt Pinch staat of wanneer je een pop-up event bij kunt wonen.
Deel deze Maker