Fairtrade bonbons
Van Chocolade maakt zijn bonbons met liefde van Fairtrade chocolade en biologische ingrediënten. Alle bonbons en creaties worden met de hand gemaakt door ex-chef-kok Henk Storm. In 2007 is het allemaal begonnen met het maken van traktaties voor de verjaardagen van zijn kinderen. Daarnaast maakte hij met succes bonbons en patisserie bij restaurant Spanjer en van Twist in Amsterdam. Eind 2008 ontstond Van Chocolade.
Henk maakt niet zomaar bonbons, want door zijn achtergrond als chef-kok maakt hij altijd uitdagende smaakcombinaties zoals rozemarijn-zeezout, salie-tomaat of wasabi. Elk seizoen verandert de samenstelling. Heerlijke smaken en mooi om te zien!
Limoncello bonbons
Nog even kwijlen bij die bijzondere smaken: limoncello, lemon-lime, lavendel, rozenmarsepein of olijfolie-kardemom. Er is zelfs een rode wijn bonbon! Je kunt alle bonbons in een mooi doosje van negen stuks kopen voor €9,00 of per 16 stuks voor €14,00. De bonbons zijn ook los verkrijgbaar voor €0,85 per stuk.
Logobonbons
Ben je op zoek naar een bijzonder chocolaatje? Bij Van Chocolade kun je ook logobonbons laten maken van bijna elke bonbon uit het assortiment. Mooi verpakt in een doosje of per stuk. Je logo, een aankondiging voor een evenement, maar ook een foto of tekening kunnen op een bonbon worden geprint. Ze kosten €9,50 voor negen stuks en €16,00 voor 16 stuks. Als je ze los wilt bestellen, kosten ze €0,95 per bonbon, met een minimale afname van 40 stuks.
Trek gekregen? Check via bovenstaande links op de website en Facebook alle verschillende smaken en op welke markten je Van Chocolade kunt vinden.
Deel deze Maker