OVER NEIGHBOURFOOD & FLEA MARKET

De NeighbourFood & Flea Market is de plek om lokaal geproduceerde specialiteiten te ontdekken en om smaken uit de hele wereld uit te proberen. De plek om elkaar te ontmoeten en meer te horen over wat we kopen en eten.

De NeighbourFood & Flea Market is in 2011 ontstaan tijdens een zoektocht van SienConcepts. Een zoektocht naar een plek waar lekker eten&drinken, vrienden&familie, muziek en snuffelen op een vlooien-markt samen komen. Het moet gewoon een heerlijke zondag zijn.

Doe goed
We vragen geen entree maar zien je graag komen met een pak pasta, rijst of iets in blik voor de voedselbank. Heb je nog voorverpakt voedsel in de kast staan waar je niks mee doet? Uit je kerstpakket of een ambitieus aangeschaft pak meel? Breng ook maar mee. Wij verzamelen alles in de foodybag en zorgen dat het goed terecht komt.

  • Ruim
    0
    Edities
  • Meer dan
    0
    Food Makers in Bestand

FOOD MARKET


Proef wat je anders nooit eet.
Hoor verhalen die je nog niet kent.
Vind de beste eettentjes verzameld bij elkaar.


Jong, oud, brak en fris ontmoet elkaar daar waar het lekkerste eten van Amsterdam verzameld is. De NeighbourFood Market is er voor iedereen die van ambachtelijk, goed en vooral ook gezellig samen eten houdt.

De NeighbourFood Market is een platform voor restaurants, cateraars, bio-boeren, traiteurs, bakkers, slagers, gevierde lokale chefs, kaasmakers, worstendraaiers, sap-persers, soepkokers, sandwich-helden, fanatieke foodies, barista’s, heren van de thee, enthousiaste producenten en distributeurs. Als bezoeker scharrel je hier je maal bij elkaar en geniet je aan gezellig lange tafels in een relaxte sfeer en een stijlvolle, stedelijke omgeving.

Al ruim 70 edities biedt de NFM een platform aan zo’n 50 food makers per keer. Elke editie zijn er weer nieuwe ondernemers die een grote stap in de eet branche hebben gezet. Het zijn lokale koks en cateraars, die eten maken, waarvan ze je precies kunnen vertellen wat er in zit en waarom ze juist dat gerecht voor jou willen bereiden.

Iedere kok heeft weer een andere historie.
Een expat die haar comfort food aan Nederlanders wil laten proeven, een professionele kok die nieuwe recepten wil testen voor zijn restaurant, hobbykoks die nu echt het roer om willen gooien, een yogalerares die vegan kookt.

FLEA MARKET


Neus naar curiosa.
Struin door andermans schatten.
Grabbel door tweedehands garderobe-items op deze intieme markt.


Naast goed eten en een fijne sfeer, kun je ook tomeloos snuffelen op de Flea Market.

Struin rond en rommel tussen oude topstukken uit andermans kledingkast of fröbels van oma’s zolder. De Flea Market bestaat uit een verzameling kramen van particulieren, webshops en handelaren. Allen met een overeenkomst: het is allemaal kwaliteit. Geen nieuwe producten of andersoortige handelswaar.

We vragen geen entree. Wel ben je welkom om aan te schuiven aan een van de lange tafels op de NeighbourFood Market, waar je terecht kunt voor een goede bak koffie of een koud biertje en uiteraard het lekkerste eten uit de omgeving.

ONDERNEMER?