ONZE WIJNMAKERS

Arisz et al

Arisz et al. is de vaste wijnpartner van de NeighbourFood & Flea Market en nu mogen wij met trots de tweede editie van de Wijnspecial samen organiseren. Op uitnodiging van Arisz et al. vliegen zo’n 17 wijnmakers uit heel Europa naar Amsterdam om op 21 februari hun nieuwe wijnen te presenteren op de NeighbourFood & Flea Market. Arisz et al. bestaat uit een driekoppig, zeer enthousiast en kundig team. De wijnspecialist levert aan vele Amsterdamse restaurants zoals De Plantage, Cafe Amsterdam en Buffet van Odette.
Lees Meer

Cavazza

Al vijf generaties lang wordt er door de Cavazza familie wijn geproduceerd op de rode heuvels van Colli Berici.
Lees meer

Henri de Richemer

Zittend en oesters etend in de rustige haven van Marseillan heb je uitzicht over de wijnpersen van Richemer.
Lees meer

Andreola

Andreola vind je op de top van de Col San Martino berg, waar in 1984 Nazareno Pola de eerste wijnrank plantten. Nog steeds is de prosecco van deze wijngaard een van de beste.Lees meer

Cesconi

Franco en zijn broer hebben het bedrijf van hun vader overgenomen en produceren nu op een biodynamische manier.Lees meer

Gustales

Lees meer

Château de la Vieille Chapelle

Lees meer

Cavas Bolet

Xavier Bolet wist altijd al dat hij in zijn vaders voetsporen zou treden. Hij produceert nu cavas zonder gebruik te maken van pesticiden en kunstmest.

Lees meer

Coppo

Lees meer

Figuero

De kalkrijke heuvels dichtbij La Horra zijn een voorbeeld van de micoklimaten waar de tempranillo druif het goed doet. Het familiebedrijf Figuero voelt zich erg thuis in deze buurt.

Lees meer

Erste + Neue

Frisse wijnen van de Alpen. De Pinot Grigio is de signature wijn van Erste + Neue.

Lees meer

Domaine Les Bleuces

Lees meer

Fattoria le Pupille

De Gepetti familie hebben de Scansano op de wereldkaart van de wijnen gezet.Lees meer

Gerard Waltner

Lees meer

Caparzo

Na een succesvolle carrière in film besloot Elisabetta Gnudi met haar verdienste een domaine te kopen. Haar wijnen worden elk jaar beter.
Lees meer

Huteau & Boulanger

Lees meer

Ardevol

De wijngaarden van Josep Muntané groeien op terrassen gemaakt met behulp van dynamiet. De wijnen van Ardevol zijn daarom ook booming.
Lees meer